Помните ли как РУП-ът в Слънчев бряг бе превърнат в снимачна

...
Помните ли как РУП-ът в Слънчев бряг бе превърнат в снимачна
Коментари Харесай

Ураган от Категория 5 удари РУП-а в Слънчев бряг, вече е световноизвестен

Помните ли по какъв начин РУП-ът в Слънчев бряг бе трансфорат в снимачна площадка за следващия холивудски блокбъстър? Днес филмът към този момент е по кината, написа Флагман бг.

Казва се Hurricane Heist или Категория 5 на български, а в основните функции вземат участие Маги Грейс, позната на необятната аудитория като Шанън от паметния сериал „ Изгубени”, Тоби Кебел – гласът на Коба от „ Планетата на маймуните”, Райън Куонтън, който в продължение на 6 години пленяваше сърцата на женската публика в ролята си на Джейсън Стакхаус от сериала „ Истинска кръв”, както и Бен Крос, Ралф Инесон и Мелиса Болона.

Действието в „ Категория 5”, чийто режисьор е Роб Коен – индивидът, който е основателят на сагата „ Бързи и яростни”, както и филми като „ Стелт”, „ Мумията” и „ Трите хикса”, е центрирано върху дръзновен банков грабеж по време на стихия от категория 5. Въпреки че на пръв взор наподобява като сериозен екшън филмът, елементи от който са снимани в Слънчев бряг, се провали съществено при излизането си на 9 март т.г. по кината, разясняват осведомени. Оценката му сега, близо месец след премиерата, е скромните 40 от 100 точки в авторитетни уеб сайтове като IMDB и Rotten Tomatoes.


Този голям кран бе употребен с задачата да разпръсква неестествен дъжд върху актьорите под зоркия взор на Роб Коен

Сами вижте филмовия откъс на кино лентата и прецените дали си заслужава да изгледате цялата прожекция.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР